Teknisk Ekspertise

Lesjöfors A/S er én af Europas førende leverandører af industrifjedre, trådfjedre, båndemner, stansedele og andre designkomponenter.

teknisk ekspertise af fjedre

Meget mere end fjedre
Vi leverer fjedre til en lang række brancher, bl.a. elektronik, medico, mekanik, automo­tive, telecom, elektronik, marine og offshore. Emnerne indgår fx i lamper, ovenlysvin­duer, 3d scannere, musikanlæg, kateter, hæve-sænkeborde, låse og meget andet.

Én virksomhed - mange muligheder
Mange produkter indeholder fjedre og metaldele. Da vores sortiment spænder vidt, kan vi ofte levere adskillige af de metalemner, der indgår i vores kunders produkter. Dét betyder, at du som kunde kan skære ned på antallet af leverandører. Lad os kom­me med et bud på, hvilke metalemner vi kan levere til netop dit produkt.

Alt kan lade sig gøre - stort og småt
Lesjöfors er totalleverandør og arbejder med næsten alle legeringer og fjedrende materialer, fx rustfrit, rustfrit-syrefast, højtlegeret, oliehærdet tråd, fosforbronze og tinbronze. Vi kan producere alt fra små prototyper til højvolume produktion. Den store spændvidde er mulig takket være et godt koncernsamarbejde med produktion i Sverige, Danmark, Finland, Letland, Tyskland, Slovakiet, England, Kina, Mexico og USA. Hver afdeling har sine specialer og internationale ingeniører tilknyttet, som til sammen sikrer vores kunder de mest gennemtænkte løsninger. Spørg os til råds om en løsning.

Uanset hvilken Lesjöfors afdeling varer leveres fra, har du gennem hele bestillingspro­cessen kun dialog med din Lesjöfors kontaktperson i Danmark. Leveringstiden skal du heller ikke bekymre dig om. Vi sørger for det hele.

Gratis teknisk sparring
Ekspertise og know-how på tværs af brancher gør, at vi kan sparre med jer om tekniske tegninger og produktudvikling. Det sikrer jer den mest optimale fjeder eller designdel til markedets mest kostoptimale pris. Teknisk sparring er en integreret del af vores service, og er dermed gratis. Kontakt vores tekniske team for input til jeres produktudvikling.

Lavkost produktion
Ved løntunge opgaver arbejder vi tæt sammen med vores afdeling i Letland. På dén måde kan vi holde omkostningerne nede og sænke prisen på varen, når der er specielle krav til pakning eller en leverance kræver ekstra håndtering.

Hurtlig levering
Udover specialvarer, har Lesjöfors et bredt standardprogram med mere end 10.000 forskellige emner på lager, som vi kan levere fra dag til dag.
Digital standardkatalog

Kvalitetscertificeret
ISO 9001:2015 Certificate for Lesjöfors AS, Brøndby
ISO 9001:2015 Certificate for Lesjöfors AS, Tinglev

Miljøcertificeret
ISO 14001:2015 Certificate for Lesjöfors AS, Brøndby
ISO 14001:2015 Certificate for Lesjöfors AS, Tinglev

Lesjöfors has probably the widest, deapest and sharpest knowledge in spring design calculation.

The Complete Spring Supplier
© 2019 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.